FC Barcelona Desplaçaments +

Et presentem el nou programa de fidelització pensat per als seguidors més habituals, amb el qual volem premiar la teva fidelitat i convertir el teu viatge en una experiència encara més completa.

FC Barcelona Desplaçaments incorpora un programa de fidelització amb el qual, cada vegada que viatgis, obtindràs Barçapunts que podràs bescanviar als teus pròxims desplaçaments. Et permetran poder gaudir de diferents avantatges i plans exclusius, sempre en clau Barça, totalment gratuït i molt fàcil de gestionar.

Com obtenir Barçapunts

El programa està basat en un pla de fidelització del 10% de descompte. Per cada euro que gastis, obtindràs 10 Barçapunts. Com a exemple, per cada compra de 50€ aconsegueixes 500 punts i caldrien 5000 punts per obtenir un viatge de 50€.

El nombre de Barçapunts que obtindràs dependrà del preu del desplaçament. En totes les nostres propostes t’indicarem quants Barçapunts obtindràs.

I a més, pots aconseguir Barçapunts addicionals de diferents maneres:

 • Compres anticipades, partits promocionals o paquets de competició amb doble o triple puntuació.

 • Donant-te d’alta al programa de fidelització.

 • Havent viatjat amb el club en anteriors temporades.

 • En dates assenyalades.

Una vegada hagis fet el teu viatge, disposes de 60 dies per a donar-te d'alta i recuperar els punts del partit. Passat aquest termini, els punts del desplaçament caduquen. 

Els Barçapunts caduquen al cap de 18 mesos d'inactivitat al compte de FC Barcelona Desplaçaments+

Com bescanviar els teus punts

Pots bescanviar els Barçapunts acumulats al teu compte per a futurs desplaçaments. En el procés de compra dels teus bitllets, t’indicarem el preu en euros, així com en Barçapunts.

Recorda que hauràs de disposar d’un nombre mínim de Barçapunts almenys igual al preu del desplaçament, no està permès el pagament en diners i Barçapunts.

Només se’t descomptaran els punts necessaris per al desplaçament que vulguis reservar; si disposes de més Barçapunts al teu compte, continuaràs tenint els punts restants disponibles per a futures reserves.

Com més viatgis amb nosaltres i sempre que estiguis donat d'alta al Pla de Fidelització: FC Barcelona Desplaçaments+, més beneficis addicionals de servei i de valor afegit obtindràs, tals com:

 • Upgrades en desplaçaments.

 • Prioritat en llistes d’espera.

 • Programes específics per a nens.

 • Paquet d’invitacions per al Museu.

 • Accés puntual a l’Avantllotja de l’Estadi.

 • Esdeveniments privats en clau blaugrana.

 • Sortejos específics: properament disponibles. 

També es premia a aquells socis i simpatitzants que hagin viatjat a un mínim de desplaçaments amb FC Barcelona Desplaçaments durant la temporada. Properament es detallaran quins són els sortejos d'aquesta temporada, estigues ben atent!

I a més

 • Pots reservar desplaçaments per tu o per a qui tu vulguis, si bescanvies els teus Barçapunts.

 • Ens comprometem que en tots els desplaçaments hi haurà un mínim de places garantit per a fer servir els teus Barçapunts.

Dóna’t d’alta al programa FC Barcelona Desplaçaments + i aconsegueix els teus primers Barçapunts. No trigaràs més d’un minut!

Dubtes?

Per a qualsevol dubte o bé per a fer el teu bescanvi de punts, envia un correu a fcbdesplacaments@fcbarcelona.cat
FC Barcelona Desplaçaments +